En Yakın Sıhhi Tesisatçı

Wiki Article

Yerimiz fatih aksaraydadır İsyerimiz babadan ogula forty yıldır hizmet veriyoruz. Her türlü sıhhi tesisat arza tespiti ve onarımı Tadilat ve tamirat işlerinizde gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz

Her türlü sıhhı tesisat isleriniz yapılır yaptımız islerde herzaman memnuniyet ön plandadır ve yaptımız işler garantimizdedir

Dilerseniz su kaçaklarinizi su kaçak tespit cihaziyla nokta tespitinide yapiyoruz pis su temiz su kaçaklarini garanti buluyoruz CİHAZLA TIKALI GİDERLERİ AÇIYORUZ

1986 yılından itiberen hertürlü sıhhi tesisat kalorifer tesisatı yangın tesisatı doğalgaz vs tüm branşlarında faaliyet göstermekteyim 32 yılın vermiş olduğu tecrübeyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın. seven/24 hemen İstanbul su kaçağı tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Canik Tesisat Temizliği ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve Sıhhi Tesisatçı senin için en uygun olanı seçebilirsin.

İstanbul Su Tesisatçısı olarak işlemlerimizi hızla ve kaliteli gerçekleştirerek yaşadığınız mağduriyetleri gideriyoruz. Amacımız sorunsuz çalışan su tesisatları yaşam alanlarınızda konforu sağlamaktır.

Pis su tahliyesi ve gider borularında meydana gelen tıkanıklığın giderilmesi hizmetlerimizi profesyonel olarak gerçekleştirmekteyiz. Yaşam alanlarınızda Su Tesisatçısı özellikle banyo ve mutfak giderlerinden sürekli kötü kokular ile karşılaşıyorsanız muhtemelen olmakta olan bir tıkanıklık sorunu sizleri bekliyor.

Musluklardan su sızıntısına sebep olabilir. Su Tesisat Ustası Önlem alınmazsa kabarık bir fatura ile karşı karşıya kalabilirsiniz

İstanbul Su Tesisatçısı ile En Yakın Sıhhi Tesisatçı ev ve ofislerinizdeki su tesisatlarınızda karşılaştığınız her türlü sorunda ve gerekli kurulum, bakım , temizleme konularında sizlere profesyonel destek sunmaktayız.

Sıhhi tesisat en genel tanımı ile bir kuyudan veya kaynaktan alınan suların temizlenerek bireylere ulaştırılması için gerekli olan tesisat sistemidir. Sıhhi tesisat, en basit tanımıyla suyu kaynağından istenilen yere taşımak için kullanılan bir boru veya kanal sistemidir.

Son yıllarda kullanımı daha çOkay yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa Su Tesisatçısı olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

Çamaşır makinası ile kurutmaya mutfaktan gider yapılacak ve çamaşır makinasının su alması için musluk takılması lazım

Report this wiki page